Top 3 servicii de IT de care ai nevoie

Indiferent de industria în care activezi, infrastructura tehnică și inovația digitală sunt esențiale pentru bunul mers al afacerii tale. Serviciile IT reprezintă în ziua de azi o componentă critică a performanței unui business. Acestea creează condiții optime de muncă angajaților, asigură o relație optimă cu clienții, ajută la prevenirea și rezolvarea unor defecțiuni neașteptate, protejează datele companiei, încurajează productivitatea și, cel mai important, te detașează de concurență!

Cu îndrumarea tehnică și digitală adecvate, vei economisi timp și bani, vei preveni situații de criză, vei ține pasul cu schimbările digitale și tehnice ale pieței, vei îmbunătăți fluxul de lucru al angajaților și vei câștiga încrederea clienților.

Iată care sunt cele mai solicitate servicii de IT pe care le oferim partenerilor noștri:

Securitate IT

Încui ușa de fiecare dată când pleci de acasă sau de la birou? Poate chiar activezi un sistem de alarmă pentru a avea convingerea că nimeni nu ar putea pătrunde prin efracție să-ți pună în pericol bunurile? Cum rămâne, însă, cu datele, dispozitivele și activele tale digitale?

Asigură-te că deții o companie care rezistă în fața unor eventuale atacuri cibernetice şi care este pregătită pentru provocările permanente de securitate. O pierdere de date GDPR, o infiltrare malware sau ransomware poate cauza daune financiare, juridice şi de reputație uriașe! Evaluarea noastră identifică nivelul actual de risc și ajută la stabilirea unui plan de măsuri pentru a minimiza, gestiona și contracara amenințările și vulnerabilitățile prezente și viitoare.

Oferim servicii de:

  • evaluare de securitate a mediului IT și plan de reducere a riscurilor;
  • instalare, configurare și administrare soluții firewall (Cisco Firepower);
  • instalare, configurare si administrare soluții de securitate (Bitdefender) pentru desktop, laptop și mobile;
  • instalare, configurare și administrare soluții de securitatea informației și managementul evenimentelor de securitate (SIEM);
  • evaluare și consultanță în vederea implementării legii NIS;
  • soluţii de backup și securizare a datelor (VEEAM);
  • implementare și administrare soluții MDM (Cisco Merak).

Dezvoltare aplicatii

Dezvoltăm aplicații web, mobile și API folosind tehnologii de vârf precum Vue.js, C#, .NET sau Java.

Aplicațiile dezvoltate de noi sunt utilizate de lideri de piață în domeniu și au adus reduceri de cheltuieli, eficientizarea proceselor de business și adaptarea la normele legale.

Aplicație pentru poștă internă

Aplicație absolut necesară pentru optimizarea și eficientizarea transportului intern într-o companie cu extindere în teritoriu. Aplicația permite introducerea comenzilor de livrare în timp real și monitorizarea acestora (rute și timpi de livrare). Pe baza datelor colectate pot fi consultate și evaluate rapoarte de analiză. Aplicaţia permite, de asemenea, definirea de notificări și alerte.

Aplicație pentru consimțământ

Aplicația pentru consimțământ permite companiilor să preia formularele de consimțământ ale clienților în conformitate cu legislația GDPR și să administreze în mod securizat aceste date.

Aplicație pentru etichete

Cum îi ajuți pe angajații tăi să gestioneze mii, poate chiar zeci de mii de produse ale căror prețuri pot suferi des modificări? Aplicația mobile pentru etichete ajută la tipărirea etichetelor de preț și a celor pentru campanii promoționale. Aceasta crește viteza de lucru, ajută la verificarea afișajului de la raft și trimite notificări automate atunci când apar schimbări de preț.

Suport IT on-site cu acoperire la nivel național sau remote

Oferim suport IT on-site la nivel national, dar și remote pentru a preveni sau rezolva orice situație neprevăzută care ar putea afecta fluxul de lucru în compania ta. Te putem ajuta cu următoarele servicii:

  • instalare si configurare echipamente IT;
  • diagnosticare, depanare și mentenanță IT;
  • HelpDesk;
  • standardizare rețele și instalări rack-uri;
  • servicii de instruire a personalului;
  • instalare și mentenanță AMEF;
  • service, mentenanță şi conectare server ANAF;
  • fiscalizare/defiscalizare AMEF;
  • managementul bunurilor și realizarea de inventare în scopul gestiunii acestora.

Încă nu știi care sunt nevoile companiei tale? Îți facem o vizită la sediu pentru a analiza ce vulnerabilități și priorități ai în acest moment. În urma discuției, îți vom propune un pachet personalizat de servicii IT. Urmează elaborarea unui raport complet și complex de audit prin care descoperim amenințările companiei tale, dar îți și propunem soluții care să optimizeze ascensiunea afacerii. În continuare, implementăm, verificăm și rămânem la dispoziția ta pe toată durata colaborării.

Smart Soft Power este o firmă cu capital 100% românesc, specializată în servicii IT, cu 12 ani de experiență în domeniu. Soluțiile noastre sunt personalizate în funcție de cerințele clienților noștri și au acoperire națională. Echipa noastră, formată din peste 120 de specialiști, îți stă la dispoziție 24/7, 365 de zile pe an.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *