Politici de confidentialitate

Proprietarul site-ului www.smartsoftpower.ro este societatea comercială SMART SOFT POWER SRL, cu sediul social în Bucuresti, Sector 4, B-dul Unirii, Nr. 15, Bl. 3, Sc. 2, Et. 6, Ap. 46, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului de pe langă Tribunalul BUCURESTI sub nr. J40/10304/2011, având CUI 29031374 și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală.

DEFINIȚII

Termenii “site”, “acest site” și “site-ul” folosiți în acest document se referă la site-ul www.smartsoftpower.ro.

Utilizator – orice persoană care acceseaza site-ul www.smartsoftpower.ro, indiferent de motiv; persoana fizică care are sau obține acces la conținut, prin mijloacele de comunicare puse la dispoziție de către SMART SOFT POWER S.R.L.

Conținut – toate informațiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic, precum și conținutul oricărui e-mail trimis utilizatorilor de catre SMART SOFT POWER S.R.L. prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

ACCEPTAREA “TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR”

Înainte de a viziona acest site, va rugăm să cititi cu atenție precizările următoare. Ele stabilesc termenii si condițiile utilizării de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului presupune acceptarea explicită sau implicită a tuturor Termenilor si Condițiilor publicate, acestea având valoare contractuala deplină.

SMART SOFT POWER S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului site. In aceasta situatie, SMART SOFT POWER S.R.L. va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va aparea in momentul accesarii site-ului. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse Termenilor si Conditiilor.

CONTINUTUL SITE-ULUI

Continutul, astfel cum este definit, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a Societatii SMART SOFT POWER S.R.L., acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens, in mod direct sau indirect.

Utilizatorilor nu le este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea in alt mod, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original.

Informatiile publicate pe site sunt: informatii de interes general despre www.smartsoftpower.ro, despre produsele/serviciile prezentate, opiniile utilizatorilor despre produse/servicii cat si alte informatii considerate de SMART SOFT POWER S.R.L. ca fiind de interes pentru utilizatori.

SMART SOFT POWER S.R.L. isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe acest site.

SMART SOFT POWER S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Implicit, SMART SOFT POWER S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori. Aceste erori nu obliga SMART SOFT POWER S.R.L. la nicio actiune.

PROPRIETATE INTELECTUALA

Cu exceptia opiniilor postate de catre utilizatori, continutul site-ului www.smartsoftpower.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Societatii SMART SOFT POWER S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Asadar, folosirea in scopuri comerciale, fara acordul SMART SOFT POWER S.R.L., a oricaruia dintre elementele enumerate mai sus se sanctioneaza conform legilor in vigoare.

LEGATURI

Site-ul www.smartsoftpower.ro poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

SMART SOFT POWER S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru nicio paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

O parte din continutul site-ului poate pusa la dispozitia noastra de parteneri. Din acest motiv, SMART SOFT POWER S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratete sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site.

SMART SOFT POWER S.R.L. nu-si asuma responsabilitatea cu privire la continutul comentariilor postate de utilizatori, in schimb isi asuma dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care incalca Termenii si conditiile prezentului site sau care este in alt mod incompatibil cu scopul site-ului. Cu toate acestea, SMART SOFT POWER S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe site.

SMART SOFT POWER S.R.L. nu este responsabila pentru greselile de tiparire sau afisare a caracteristicilor, imaginilor publicate pe site.

SMART SOFT POWER S.R.L. nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.

SMART SOFT POWER S.R.L. nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afisate pe site.

FRAUDA

Orice incercare de a accesa datele cu caracter personal ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.smartsoftpower.ro sau de a afecta functionarea serverului care gazduieste site-ul www.smartsoftpower.ro va fi considerata o tentativa de fraudare si va putea avea drept consecinta angajarea raspunderii autorului sau autorilor acestor fapte.

LITIGII

Orice neintelegeri nascute din sau in legatura cu prezentul contract vor fi solutionate pe cale amiabila. In caz contrar, diferendul ivit se va solutiona de catre instantele judecatoresti competente.

Societatea noastra, Smart Soft Power SRL (Societatea) cu sediul în București, Sector 4, B-dul Unirii, Nr. 15, Bl. 3, Sc. 2, Et. 6, Ap. 46, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/10304/2011, avand cod unic de inregistrare 29031374, atribut fiscal RO,s-a angajat să respecte viața privată a utilizatorilor site-ului proprietatea noastră, smartsoftpower.ro.

Politica de protecție a persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe Regulamentul general privind protejarea datelor (GDPR), intrat in vigoare la data de 25 mai 2018 si care creează reguli consecvente privind protejarea datelor cu caracter personal în Uniunea Europeană, precum si pe legislatia nationala aplicabila.

Această politică generală se aplică pe site-ul web pe care va aflati, smartsoftpower.ro.

Deși puteți accesa continutul acestuia fără a furniza vreo informație personală, în unele cazuri aceste informații vă sunt cerute pentru a vă putea oferi serviciile online pe care le solicitați, conform scopurilor declarate respectiv, in vederea desfasurarii corespondentei, abonare la newsletter-transmitere comunicari comerciale, transmitere comentarii pe paginile de Blog,  participare la procesele de recrutare .

Astfel de informații se prelucrează în conformitate cu prevederile regulamentului menționat mai sus și dorim sa va informam despre cum sunt ele utilizate, astfel:

 • in scopul desfasurarii corespondentei prelucrarea de catre Societate a Datelor constand in: nume, prenume, numar de telefon, adresa de email a dumneavoastra se va face in scopul purtarii corespondentei cu dumneavoastra pe site, prelucrarea efectuandu-se in baza consimtamantului dumneavoastra;
 • in scopul Comunicari Comerciale prelucrarea de catre Societate a Datelor constand in numele, prenumele, numar telefon si adresa de email a dumneavoastra se va face pentru transmiterea de comunicari comerciale cu privire la ofertele, promotiile, produsele si serviciile oferite de Societate, prelucrarea efectuandu-se in baza consimtamantului dumneavoastra.
 • in scopul transmitere comentarii pe pagina de Blog   prelucrarea de catre Societate a Datelor constand in nume si adresa de email a dumneavoastra se va face in scopul transmiterii comentariilor Dumneavoastra pe site, la rubrica Blog, prelucrarea efectuandu-se in baza consimtamantului dumneavoastra.
 • In scopul participarii la procesele de recrutare prelucrarea de catre Societate a Datelor constand in nume, prenume, adresa de email, numar de telefon, data nasterii, adresa de domiciliu, experienta profesionala, formare profesionala(studii, diplome, premii), hobby-uri etc., informatii regasite in CV-ul transmis de catre dumneavoastra prin formularul online, se va face in scopul participarii la procesele de recrutare, prelucrarea efectuandu-se in baza consimtamantului dumneavoastra.
 • informațiile sunt divulgate terților doar în cazul în care acest lucru este absolut necesar pentru îndeplinirea scopului (scopurilor) identificat(e) mai sus și doar destinatarilor menționați, furnizori de servicii sau parteneri. Detalii despre furnizorii sau partenerii nostri puteti gasi accesand acest linkSocietatea  nu va divulga datele dvs. cu caracter personal pentru a fi utilizate în scopuri de marketing de către terți operatori sau transfer extern in afara UE. De asemenea, pentru imbunatatirea experientei dumneavoastra in utilizarea site-ului, se folosesc date tehnice provenind din surse de genul motoarelor de cautare, indexare sau social media.
 • datele colectate sunt gazduite la nivel fizic pe un server de web situat pe teritoriul UE care indeplineste cele mai inalte standard de securitate acceptate la nivelul industriei.
 • informațiile colectate sunt stocate  astfel:
 • pentru comunicari comerciale, desfasurarea corespondentei pe site si transmitere comentarii pe Blog pe o perioada de 24 de luni de la ultima interactiune sau pana la retragerea consimtamantului dumneavoastra;
 • pentru participarea la procesele de recrutare pe durata procesului de precrutare, precum si 1 an dupa incheierea acestuia..
 • în vederea exercitării drepturilor dumneavoastră, respectiv: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul de a vă retrage consimțământul inițial, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul al restricționarea prelucrării sau dreptul de a depune o plangere în calitate de subiect al prelucrării datelor, vă rugăm să accesați acest link  sau să ne scrieți fie prin e-mail la adresa datepersonale@fildasgrup.ro,fie prin poștă la următoarea adresă poștală mun.București. Pentru a afla mai multe despre drepturile dumneavoastră vă rugăm să accesați acest link.
 • în mod implicit, site-ul utilizează diferite tipuri de cookie-uri funcționale pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră în utilizarea acestui site. Aveți opțiunea de a respinge sau accepta folosirea lor. Pentru mai multe informații despre politica noastră de cookie sau despre cookie-urile utilizate si modalitățile de activare/dezactivare, vă rugăm să accesați acest link.
 • în vederea furnizării de servicii electronice la distanță vă rugăm să consultați și condițiile noastre de utilizare ale acestor servicii accesand acest link.
 • noi folosim de asemenea canalele de  social media pentru a prezenta munca, serviciile si produsele noastre. Utilizarea canalului specific de social media este evidențiată pe acest site cu butoane spcifice fiecărui canal. De exemplu, puteți urmări prezentările pe care le încărcăm pe pagina noastră de Linkedin sau să urmăriți linkurile de pe site-ul nostru sau asociate pe Facebook. Fiecare canal social media are propria politică privind modul în care procesează datele dvs. personale când accesați site-urile lor. De exemplu, dacă alegeți să vizionați unul dintre articolele noastre pe Linkedin, vi se va solicita consimțământul explicit pentru a accepta cookie-urile Linkedin; dacă vă uitați la activitățile noastre  pe Facebook vi se va cere consimțământul explicit de a accepta cookie-urile Facebook; același lucru este valabil și pentru alte servicii. Dacă aveți nelămuriri sau întrebări legate de utilizarea datelor dvs. Personale de către acele site-uri asociate canalelor media menționate mai sus, trebuie să citiți cu atenție politicile de confidențialitate înainte de a le utiliza.

Continuarea accesului dumneavoastra la conținutul site-ului smartsoftpower.ro constituie un accept al politicii noastre de confidențialitate. Pentru orice sugestii sau reclamații cu privire la conținutul politicii de confidențialitate vă rugăm sa ne contactați la adresa de e-mail datepersonale@fildasgrup.ro. Dacă doriți să primiți și prin e-mail această politică de confidențialitate vă rugam sa accesati acest link.

Acest site utilizează cookie-uri.

Te rog sa navighezi in continuare dupa ce ti-ai exprimat consimtamantul. Mai multe detalii aici.

Site-ul nostru utilizează module cookie pentru a face diferența între utilizatorii care îl accesează.

Un cookie este o arhivă alfa-numerică mică stocată pe hard disk sau în browser-ul unui computer, tabletă, smartphone sau dispozitiv similar când se navighează pe internet. Cookie-urile ne permit să oferim informații relevante despre produsele și serviciile noastre și să vă oferim o experiență mai bună atunci când navigați pe site-ul nostru.

Majoritatea cookie-urilor pe care le folosim sunt de tip analitic, care numără utilizatorii, ne ajută să înțelegem cum se navighează pe site-ul nostru și ajută la îmbunătățirea modului în care funcționează site-ul, de exemplu, făcând rezultatele să fie mai exacte în cazul căutărilor.

De asemenea, utilizăm anumite module cookie în scopuri de publicitate, astfel încât să putem gestiona mai eficient prezentarea produselor noastre pe alte platforme unde utilizatorii pot solicita servicii, cum ar fi Facebook.

Niciunul dintre cookie-urile noastre nu stochează informații personale cum ar fi numele sau adresa dvs. Vă rugăm să rețineți că restricționarea cookie-urilor poate avea un impact asupra unor funcționalități ale site-urilor web.

Ce fel de Cookie-uri folosim?

În funcție de tipul de organizație care le administrează:

 • Cookie-urile proprietare: instalate de site-ul nostru propriu.
 • Cookie-urile de la terțe părți: instalate de site-uri web care nu fac parte din site-ul vizitat.

De exemplu, în cazul în care includem conținut de pe YouTube sau Flickr pe propriul site web sau pe butoanele pe care utilizatorii le pot utiliza pentru a partaja conținut în rețelele sociale, un utilizator care accesează un astfel de conținut de pe site-ul propriu poate avea cookie-uri adăugate de la aceste terțe părți.

Smart Soft Power nu controlează aceste cookie-uri terță parte și, prin urmare, utilizatorul trebuie să revadă politicile cookie-urilor acestor site-uri web pentru informații suplimentare.

În funcție de perioada de timp, aceștia rămân activi în sistemul utilizatorului:

 • Cookie-uri pentru sesiuni: colectatează și stochează date numai în timp ce utilizatorul vizitează site-ul web.
 • Cookie-urile persistente: rămân stocate pe un computer și pot fi accesate și gestionate de organizația responsabilă de modulul cookie pentru o anumită perioadă de timp sau până când utilizatorul îl șterge.

În funcție de scopul pentru care datele sunt colectate prin cookie-uri:

 • Cookie-uri tehnice: permit utilizatorului să utilizeze diferite opțiuni pe care le facilitează: de exemplu, controlul traficului și comunicării datelor, identificarea unei sesiuni, accesarea zonelor restricționate, efectuarea unei achiziții, solicitarea unui abonament sau participarea la un eveniment etc.
 • Cookie-urile de personalizare: permit utilizatorului să acceseze servicii cu anumite caracteristici personalizate, cum ar fi limba, tipul de browser, configurația pentru regiunea din care utilizatorul accesează serviciile etc.
 • Cookie-uri analitice: permit managerilor de site-uri web să urmărească și să analizeze comportamentul utilizatorilor pe un site web astfel încât aceștia să poată îmbunătăți informația prin analiza datelor privind utilizarea site-ului de către utilizatorii serviciilor sale.
 • Cookie-uri de publicitate: permit gestionarea spațiilor publicitare pe care editorul web le-a inclus pe un site web unde sunt oferite servicii, pe baza unor criterii cum ar fi tipul de conținut sau frecvența cu care este afișat conținutul.

În lista de mai jos detaliem fiecare tip de cookie pe care îl folosim pe site-ul nostru, împreună cu scopul:

 • pll_language – cookie pentru setarile de limba;
 • Intercom – cookie-uri pentru vizitarea anonima a site-ului si pentru initierea de sesiuni unice in browser;
 • wp-settings – verifica daca browser-ul accepta sau nu cookie-uri si este folosit pentru a customiza interfata site-ului;
 • _ga –cookie  folosit pentru identificarea unica a userilor;
 • sb – cookie folosit pentru a stoca detalii despre browser.

Consimţământul dvs. se aplică următoarelor domenii: www.smartsoftpower.ro

Sectiune exercitare drepturi

Vă informăm ca aveti urmatoarele drepturi cu privire la Date in relatia dintre dumneavoastra si societatea noastra:

 • Drept de acces – insemnand dreptul de a putea solicita confirmarea faptului ca Datele sunt prelucrate sau nu, iar in caz afirmativ, puteti solicita accesul la acestea, precum si anumite informatii despre acestea. La solicitarea dumneavoastra, veti primi si o copie a Datelor;
 • Drept la rectificare – insemnand dreptul de a obtine rectificarea Datelor inexacte, precum si completarea Datelor care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea de catre dumneavoastra de informatii suplimentare;
 • Dreptul la stergerea datelor (“Dreptul de a fi uitat”) – insemnand ca in situatiile reglementate expres de lege (in special in cazul in care va retrageti consimtamantul sau in cazul in care se constata ca Datele au fost prelucrate ilegal), aveti dreptul de a obtine din partea Societatii stergerea Datelor care va privesc;
 • Dreptul de a retrage consimtamantul – insemnand dreptul de a retrage, in orice moment, consimtamantul pentru prelucrarea Datelor;
 • Dreptul la portabilitatea datelor – insemnand dreptul de a primi Datele pe care le-ati furnizat într-un format structurat, care poate fi citit automat si dreptul de a solicita ca Datele sa fie transmite altui operator ales de dumneavoastra;
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii – insemnand dreptul de a obține din partea Societatii restricționarea prelucrării Datelor in anumite situatii reglementate expres de lege (in special in cazul in care contestati exactitatea Datelor sau in cazul in care prelucrarea este ilegala, dar dumneavoastra va opuneti stergerii Datelor). In aceste situatii, cu exceptia stocarii, Datele nu vor mai fi prelucrate.
 • Dreptul de a depune plangere – insemnand dreptul dumneavoastra de a depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a Datelor. Plangerea se depune la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
 • Dreptul la opozitie- insemnand dreptul dumneavoastra de a va opune prelucrarii datelor in anumite cazuri, inclusiv crearii de profiluri (marketing direct, cercetare stiintifica, istorica sau statistica, interesul legitim al operatorului, interes public sau care rezulta din exercitarea autoritatii publice cu care este investit operatorul).

Pentru exercitarea drepturilor enumerate mai sus va rugam sa accesati link-ul EXERCITARE DREPTURI. Accesarea link-ului va conduce catre formularul Cerere inserat. Dupa completarea cererii Dumneavoastra pe formularul dedicat va rugam sa accesati butonul TRIMITERE CERERE, care este inclus in formular.

Cererea Dumneavoastra va fi directionata automat catre Responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal care va raspunde solicitarii Dumneavoastra in conditiile legii.

  Subsemnatul, ,prin prezenta, va solicit urmatoarele:

  Va rugam sa bifati in casuta dorita si sa detaliati in caseta de mai jos:

  Pentru a va putea indentifica in baza noastra de date este necesar sa ne furnizati urmatoarele date de contact:
  Adresa email

  In vederea prelucrarii datelor dumneavoastra, in scopul inregistrarii la servicii online sau prin e-mail, abonare la newsletter, desfasurarii corespondentei societatea Smart Soft Power SRL  apeleaza la terti furnizori de servicii cum ar fi: firme de curierat, firme de procesare plati, firme de recrutare  etc, acestia actionand in calitate de imputerniciti.
  In cadrul acestor procese este posibil ca date personale ale dumneavoastra sa fie transferate strict in scopurile enumerate si conditiile prevazute in politica de confidentialitate.