Securitate IT

Propunerea noastră este implementarea soluțiilor de securitate IT ce au ca scop protejarea datelor companiei dumneavoastră. În acest sens, punem la dispoziție soluții antivirus, de securizare a comunicațiilor, de protecție antispam, de securitate internă, de actualizare și monitorizare, de acces securizat la rețele.

Echipa noastră de specialiști oferă consultanță clienților pentru a înțelege nevoile și vulnerabilitățile propriilor sisteme. După analiză, se vor stabili tipurile de scanări necesare pentru identificarea punctelor slabe. Apoi se va trece la alegerea și implementarea soluțiilor de securitate IT potrivite nevoilor identificate anterior.

Consultanță Legea NIS

Oferim consultanță în vederea stabilirii gradului de conformitate cu Directiva NIS (Legea 362/2018) aplicabilă companiilor identificate ca fiind Operatori de Servicii Esențiale.

Soluții de securizare a datelor

Oferim consultanță pentru identificarea vulnerabilităților informatice la nivel de sistem și de infrastructură, determinand gradul de severitate al atacurilor informatice suferite.

Software Antivirus

Oferim servicii de instalare, actualizare și monitorizare pentru software antivirus.  Echipa noastră de specialiști IT poate analiza infrastructură IT, cerințele și nevoile clienților și le poate recomanda, instala, actualiza și monitoriza solutiile antivirus și antimalware.

Solutii avansate de monitorizare (SOC, SIEM)

SOC (Security Operation Center) reprezintă o soluție de securitate IT ce presupune protejarea organizatiei împotriva atacurilor cibernetice prin monitorizarea rețelelor și identificarea eventualelor incidente de securitate. Specialiștii noștri vor alcătui un plan pentru remediere și prevenire.

SIEM (Security Information and Event Managementreprezintă un software ce are ce scop colectarea de date atât de la sistemele desemnate, cât și de la infrastructură IT pentru a oferi un raport al alertelor de securitate identificate. SOC și SIEM sunt folosite, astfel, pentru monitorizare.

ssp@smartsoftpower.ro

0756 074 112
Str. General Gheorghe Manu 7, Sector 1, Bucuresti

© 2022 Smart Soft Power – All rights reserved.