Infrastructură IT

Soluțiile dezvoltate de către echipa noastră cuprind elementele de comunicații în interiorul companiei și de acces securizat și controlat la resurse. Se asigură transmisii la viteze superioare, folosind tehnologii care permit îmbunătățirea constantă a parametrilor și a ecosistemului. Pentru realizarea acestor dezvoltări performante se vor testa și se vor adopta funcționalități de ultima generație de către toți specialiștii noștri IT.

Aceștia au o vastă experiență în domeniul hardware și software și pun la dispoziția clienților servicii complete de infrastructură constând în proiectarea, instalarea, configurarea și întreținerea soluțiilor necesare oricărui tip de business. Am implementat și operăm unul dintre cele mai mari proiecte din Europa de Est folosind tehnologia Cisco – Meraki, administrând, prin intermediul acesteia, peste 900 de locații și peste 1000 de echipamente.

Servere

Oferim serivicii pentru instalare, configurare, monitorizare și operare servere, integrări servere în infrastructuri existente, proiectare și implementare infrastructură nouă, instalare, configurare și optimizare storage.

Securitate

Instalare, configurare și administrare soluții firewall (Meraki, Cisco), administrare ecosistem prin soluția BitDefender (desktop și mobile), implementare soluție Siem (CyberQuest), implementare și administrare soluție MDM Meraki.

Rețea

Implementare soluții wan, sdwan, lan, wifi (Ubiquiti, Meraki, Cisco), instalare, configurare și administrare soluții core routing (Meraki, Cisco), monitorizare și suport tehnic, proiectare și execuție rețele fizice structurate (cupru, fibră optică, wireless).

Actualizări și backup

Upgrade (experiență în migrări Windows Server 2000/2003, 2008, 2012, 2019), implementare și configurare failover cluster, load balancing si high availability, managementul patch-urilor și update-urilor, implementare, configurare și administrare servicii on prem/cloud (AD, DNS, DHCP, VPN, Office 365, GPO), implementare, configurare și administrare soluții de backup prin Veeam (inclusiv backup offsite în cloud).

ssp@smartsoftpower.ro

0756 074 112
Str. General Gheorghe Manu 7, Sector 1, Bucuresti

© 2022 Smart Soft Power – All rights reserved.