Consultanță IT

Punem un mare accent pe gestionarea proiectelor și fiecare etapă a acestora constituie un punct de analiză și dezvoltare pentru echipa noastră de specialiști. De fiecare dată când alcătuim un flux de proces ținem cont de cerințele de business și stabilim un plan de acțiune. Când trecem la etapa de implementare, managerul de proiect are rolul de a monitoriza execuția acestuia, de a discuta cu membrii echipei și de a raporta stările intermediare. Finalizarea proiectului presupune și oferirea ulterioară de suport și o evaluare a rezultatelor obținute în cadrul echipei.

Consultanții noștri au experiență în domeniu, fiind acreditați în metodologia de proiect și project management prin certificarea Prince 2 și Lean Six Sigma, având numeroase proiecte implementate în acest sens. Alcătuirea proceselor de consultanță IT se asigură prin intermediul echipei noastre de specialiști dedicați ce oferă servicii precum evaluarea, oferirea de soluții, suportul, cât și optimizarea fluxurilor de activitate. Totodată, se urmărește oferirea de consultanță pentru controlul costurilor, dar și pentru gestionarea și optimizarea resurselor.

Procese business

Oferirea de analiză pentru procesele actuale de lucru și oferirea de soluții și de propuneri pentru optimizarea fluxurilor viitoare.

Management de proiect

Echipa noastră de manageri de proiect asigură consultanță începând cu faza de planificare și până la finalizarea dezvoltării.

Soluții IT

Oferim consultanță cu privire la proiectele ce presupun realizarea arhitecturii hardware și celei software a sistemelor informatice.

Achiziții IT

Asigurăm consultanța pentru optimizarea costurilor prin implementarea propriilor servicii IT și oferim recomandări pentru soluții externe.

ssp@smartsoftpower.ro

0756 074 112
Str. General Gheorghe Manu 7, Sector 1, Bucuresti

© 2022 Smart Soft Power – All rights reserved.