Audit IT

În urmă contractării serviciilor de audit clienții noștri vor beneficia de un raport detaliat cu privire la infrastructura existentă și la procesele IT. Se vor identifica riscurile IT care pot avea un impact semnificativ asupra activității organizației și se vor propune soluții și recomandări pentru diminuarea acestora, ce vor fi specificate în cadrul unui plan de acțiuni personalizat în funcție de nevoile clienților.

Alcătuirea planului are ca scop remedierea și îmbunătățirea funcționarii sistemelor informatice și asigurarea securității informațiilor. În cadrul unui audit se va verifica atât infrastructura hardware, cât și cea software, se vor analiza fluxurile de informații, se vor identifica vulnerabilitățile de securitate și impactul materializării riscurilor identificate în cadrul proceselor IT.

Analizarea detaliată a sistemelor și proceselor IT în vederea asigurării securității informațiilor din infrastructura existentă.

Evaluarea riscurilor și furnizarea soluțiilor pentru remedierea și îmbunătățirea proceselor și a securității datelor.

Obținerea unei perspective asupra stării infrastructurii curente, cât și asupra celei viitoare și a trecerii de la o implementare la alta.

Optimizarea investițiilor ce vor fi realizate în cadrul infrastructurii curente prin valorificarea informațiilor obținute în urma auditului.

ssp@smartsoftpower.ro

0756 074 112
Str. General Gheorghe Manu 7, Sector 1, Bucuresti

© 2022 Smart Soft Power – All rights reserved.